Vrijblijvend advies op locatie
Snel inzetbaar voor elke klus
Dé specialist van het Westland
Nette en schone werkwijze
logo
hallmark Bel ons op: 06 - 4884 9646

Schilderwerk

Ben je op zoek naar een professioneel schildersbedrijf? Zoek niet verder, want van den Berg Schilderwerken is hét schildersbedrijf dat jouw schilderwerk onder handen kan nemen. We zijn een ervaren schildersbedrijf en maken gebruik van aantoonbaar goede producten en merken, waardoor we schilderwerk van topkwaliteit leveren. Met verschillende specialisaties staat van den Berg Schilderwerken je bij in zowel binnen als buiten schilderwerk. Wanneer je gaat schilderen zijn er tal belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee dient te houden, zodat je schilderwerk van goede kwaliteit is en zo lang mogelijk optimaal benut blijft. Zo zijn er ook allerlei verschillen in binnen- en buiten schilderwerk.

Binnen- en buiten schilderwerk Westland en Midden-Delfland

Binnen schilderwerk

Wil je jouw interieur aanpakken en een nieuwe kleur aanbrengen? Van den Berg Schilderwerken staat voor je klaar. Wanneer je jouw binnenschilderwerk laat uitbesteden door van den Berg Schilderwerken, ben je verzekerd van een langdurig hoge kwaliteit van jouw binnenschilderwerk. Voorafgaand aan de klus zullen eerst jouw wensen in kaart worden gebracht. Vervolgens wordt gecontroleerd op welke ondergrond het schilderwerk zal worden toegepast en welke materialen hiervoor gebruikt zullen worden. Dit is enorm belangrijk om de kwaliteit te waarborgen en een zo goed mogelijk effect te krijgen.

Buiten schilderwerk

Buiten schilderen is een vak apart. Je bent afhankelijk van de weersomstandigheden en hierdoor kan het resultaat minder succes hebben, waardoor het gewenste resultaat niet wordt behaald. Kies daarom voor van den Berg Schilderwerken en verzeker jezelf van een snelle en succesvolle oplevering van jouw buiten schilderwerk. Laat het schilderwerk aan ons over en jij hebt geen gedoe en geen stress. Wij houden altijd rekening met de weersomstandigheden en plannen de klus zodoende in, zodat we op tijd klaar zijn en het schilderwerk voor lange tijd goed wordt behouden. We zijn gespecialiseerd in alle soorten buiten schilderwerk, waaronder het schilderen van je gevel.

Gevel schilderen

Het uiterlijk van een gebouw wordt veelal bepaald door de uitstraling van de gevel. Dit is immers erg groot en valt het meest op. Al wil je de gevel van jouw huis of bedrijfspand een mooiere uitstraling geven, kun je ervoor kiezen om je gevel te schilderen. Van den Berg Schilderwerken kan jouw gevel schilderen in de door jouw gewenste kleur. Ook hierbij geldt dat we er alles aan doen om jouw gevel zo lang mogelijk dezelfde kwaliteit te geven en er tip-top uit te laten zien.

Overige diensten

Van den Berg Schilderwerken is dé onbetwiste specialist als het gaat om wanden en gevels er fantastisch uit te laten zien. Dit merk je in ons brede aanbod diensten. Naast schilderwerk kun je ook bij ons terecht voor spuitwerk, stucwerk, wandafwerking en houtrot reparatie.

Neem contact op

Is jouw woning, bedrijfspand of ander gebouw toe aan een opfrisbeurt en wil je deze in een nieuw jasje steken? Neem dan vandaag nog contact op om ons jouw schilderwerk uit handen te laten nemen. We staan graag voor je klaar!

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!