Vrijblijvend advies op locatie
Snel inzetbaar voor elke klus
Dé specialist van het Westland
Nette en schone werkwijze
logo
hallmark Bel ons op: 06 - 4884 9646

Stucwerk

Wil je jouw huis helemaal afmaken met stucwerk? Kies dan voor een professional. Kies voor Van den Berg Schilderwerken. Goed stucwerk is een vak apart en is niet voor iedereen weggelegd. Door je stucwerk te laten uitbesteden door van den Berg Schilderwerken verzeker je jezelf van mooie, vlakke muren en plafonds die langer meegaan. Bovendien zijn gestucte muren en plafonds brandvertragend en isoleert het goed. Win-win dus!

Stucwerk Westland Midden-Delfland

Professioneel stucwerk voor de lange termijn

Professioneel stucwerk blijft voor langere termijn zichtbaar, waardoor je er optimaal van profiteert. Het is goed voor je wanden en geeft het gebouw een mooiere uitstraling. Om het helemaal af te maken kan van den Berg Schilderwerken ook het schilderwerk van je wanden of plafonds onder handen nemen. Jouw woning of bedrijfspand ziet er hierdoor strak en nieuw uit.

Overige diensten

Van den Berg Schilderwerken is dé onbetwiste specialist als het gaat om wanden en gevels er fantastisch uit te laten zien. Dit merk je in ons brede aanbod diensten. Naast stucwerk kun je ook bij ons terecht voor schilderwerk, spuitwerk, wandafwerking en houtrot reparatie.

Neem contact op

Is jouw woning, bedrijfspand of ander gebouw toe aan een opfrisbeurt en wil je deze in een nieuw jasje steken? Neem dan vandaag nog contact op om ons jouw stucwerk uit handen te laten nemen. We staan graag voor je klaar!

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!