Vrijblijvend advies op locatie
Snel inzetbaar voor elke klus
Dé specialist van het Westland
Nette en schone werkwijze
logo
hallmark Bel ons op: 06 - 4884 9646

Spuitwerk Westland en Midden-Delfland

Spuitwerk is het soort schilderwerk waarbij je mooie, egale oppervlaktes kunt krijgen. Spuitwerk is zeer makkelijk te doseren en daarom erg populair voor het schilderen van bepaalde oppervlaktes (denk hierbij aan het spuiten van plafonds, wanden en houtwerk). Met professioneel spuitwerk verzeker je jezelf dan ook van een mooie en egaal eindresultaat.

Van den Berg Schilderwerken is gespecialiseerd in spuitwerk en inzetbaar voor het spuiten van diverse oppervlaktes. Wil je bijvoorbeeld de wanden in je huis een andere kleur geven? Dan kun je ervoor kiezen je wanden te laten spuiten. Het is een zeer effectieve methode om snel topkwaliteit te behalen. Wij werken met verschillende spuiten, waardoor we zowel grote als kleine oppervlaktes tegelijkertijd kunnen spuiten. Hierdoor kunnen we perfect de juiste oppervlakte spuiten. Van den Berg Schilderwerken staat voor je klaar met de volgende spuitwerkzaamheden:

  • Wanden spuiten
  • Plafonds spuiten
  • Deuren spuiten
  • Kozijnen spuiten
Spuitwerk Westland en Midden-Delfland

Overige diensten

Van den Berg Schilderwerken is dé onbetwiste specialist als het gaat om wanden en gevels er fantastisch uit te laten zien. Dit merk je in ons brede aanbod diensten. Naast spuitwerk kun je ook bij ons terecht voor schilderwerk, stucwerk, wandafwerking en houtrot reparatie.

Neem contact op

Is jouw woning, bedrijfspand of ander gebouw toe aan een opfrisbeurt en wil je deze in een nieuw jasje steken? Neem dan vandaag nog contact op om ons jouw spuitwerk uit handen te laten nemen. We staan graag voor je klaar!

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!