Vrijblijvend advies op locatie
Snel inzetbaar voor elke klus
Dé specialist van het Westland
Nette en schone werkwijze
logo
hallmark Bel ons op: 06 - 4884 9646

Wandafwerking

Al wil je je wanden echt mooi maken, kun je ervoor kiezen om na het stucen de wanden af te werken. Van den Berg Schilderwerken is hier gespecialiseerd in en staat jouw graag bij met het mooi maken van jouw wanden. Dit heet ‘wandafwerking’ en kan op verschillende manieren. Van den Berg Schilderwerken kan je bijstaan in de volgende wandafwerkingen:

  • Glasvliesbehang
  • Glasweefselbehang
  • Behang
  • Fotobehang
  • Wandafwerking in betonlook
  • Maatwerk wandafwerking
Wandafwerking Westland en Midden-Delfland

Professionele wandafwerking door van den Berg Schilderwerken

Van den Berg Schilderwerken is een betrouwbare en ervaren partner. We werken efficiënt en zeer effectief. We schakelen snel om jouw wensen na te leven en op tijd op te leveren. Allereerst brengen we jouw wensen in kaart. Op basis van deze wensen bepalen we welke methode wij het best in kunnen zetten. Voor ieder doel zijn bepaalde middelen vereist. Bij van den Berg Schilderwerken weten wij precies welke middelen dit zijn. Wij verzekeren je daarom te allen tijde dat we precies leveren wat je van ons verwacht. En dat is wel zo fijn.

Overige diensten

Van den Berg Schilderwerken is dé onbetwiste specialist als het gaat om wanden en gevels er fantastisch uit te laten zien. Dit merk je in ons brede aanbod diensten. Naast wandafwerking kun je ook bij ons terecht voor schilderwerk, stucwerk, spuitwerk en houtrot reparatie.

Neem contact op

Is jouw woning, bedrijfspand of ander gebouw toe aan een opfrisbeurt en wil je deze in een nieuw jasje steken? Neem dan vandaag nog contact op om ons jouw wandafwerking uit handen te laten nemen. We staan graag voor je klaar!

Heeft u een vraag? Stuur een bericht!